DOORLOPENDE FIETSVERZEKERING ANWB

anwbWat voor fiets u ook heeft, nieuw of gebruikt, met de ANWB Fietsverzekering kunt u uw verzekering zo samen stellen dat de dekking geheel aan uw eisen voldoet. En uw accessoires? Die verzekert u eenvoudig mee.

Deze fietsverzekering heeft een looptijd van een jaar. Dat betekent dat u bij het sluiten van de verzekering slechts voor een jaar betaalt. Maandbetaling is ook mogelijk. U ontvangt ieder jaar automatisch een verlengingsvoorstel. Om verlenging te vereenvoudigen, adviseren wij u voor de betaling standaard “automatische incasso” aan te houden.

Een ander voordeel van de Doorlopende Fietsverzekering is dat de polis gewoon door blijft lopen. Ook als u een nieuwe fiets krijgt omdat de oude fiets is gestolen. De nieuwe fiets kan dan gewoon verzekerd worden op de lopende polis met verrekening van de premie. Na schadevergoeding hoeft u dus geen nieuwe verzekering te sluiten en opnieuw premie te betalen.

Heeft uw fiets een anti-diefstalchip, dan krijgt u in de meeste gevallen 15% korting op de premie van de Fietsverzekering, die hoog scoort volgens de Consumentenbond! Met deze fietsverzekering verzekert u ook uw mountainbike (ATB), racefiets en elektrische fiets (e-bike).

Bereken hieronder uw premie en verzeker direct online.